Difon La Idea


Què és DLI?

Aquesta es la pàgina web de DifonLaIdea, una biblioteca virtual de textos de caire llibertari i en català (això no hauria de ser més que una curiositat, però malauradament, no ho és).

La idea és que siguin textos el màxim d’amens i concisos possible, aptes per ser llegits virtualment o per ser impresos sense haver de deixar-s’hi un dineral.

Hi ha molts més textos llibertaris que ens agradaria traduir al català però no donem a l’abast, hi ha molts llibres i llibrets que ens agradaria editar i publicar però no tenim pressupost.  Si et sembla interessant aquest projecte i t’animes a col·laborar-hi de qualsevol forma possible,  no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres: difonlaidea@gmail.com,

 

Ets lliure de copiar, plagiar, adaptar, traduïr, distorsionar,… qualsevol contingut que aparegui en aquesta pàgina web, sense necessitat de demanar permís ni citar la referència, sempre i quan no sigui per ànim de lucre.

DifonLaIdea


1 comentari so far
Deixa un comentari

Des d’un petit col·lectiu estem endegant un projecte de digitalitzacio de llibres anarquistes i de temàtica llibertària. Tenim un catàleg força extens i ens interessaria la idea de fer col·laboracions i també poder penjar els llibres.

Comentari per Serendipia
Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s%d bloggers like this: